Demografická struktura Moravskoslezského kraje a její vazby na marketing ČD - Komoňová, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Charakteristika demografické struktury obyvatel Moravskoslezského kraje, marketingový průzkum na železniční trati Opava východ - Bruntál.
Demographic structure of the Moravian-Silesian region and its links to marketing of the Czech railways
Keywords: demografická data; Moravskoslezský kraj; České dráhy; marketingový průzkum