Antiepileptika - Míčková, Petra (Univerzita Pardubice, 1995)
Cílem práce je podat ucelený přehled o spektru užívaných a v praxi nejčastěji stanovovaných antiepileptik. Práce zahrnuje jejich strukturu, vlastnosti, nežádoucí účinky, možné lékové interference analytického stanovení.
Keywords: antiepileptika; Epilepsie