Náklady vozby na trati Brno - Č. Třebová - Bubeník, Martin (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá zjišťováním podkladů a výpočtem nákladů vozby na konkrétním traťovém úseku.
Keywords: dopravní výkony; náklady vozby; trať Brno - Česká Třebová