Příspěvek k agrochemické analýze a hodnocení průmyslových hnojiv - Svoboda, Ladislav (Univerzita Pardubice, 1995)
Pro účely chemické analýzy průmyslových hnojiv byly vypracovány a ověřeny původní metody, z nichž mnohé jsou používány v laboratořích chemických a zemědělských podniků.
Keywords: průmyslová hnojiva; Analýza