Realizace programového systému pro analýzu vícerozměrných dat pomocí metod shlukové analýzy - Pour, Aleš (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá algoritmy shlukové analýzy. Její součástí je programový systém shluk, který lze prakticky použít na analýzu vícekriteriálních dat.
Programming system for multivariate analysis with clustering algorithms
Keywords: počítačové programy; Algoritmy; jazyk C++; Shluková analýza