Vyhodnocení přestavby Ústí nad Labem hlavní nádraží - Klikar, Rudolf (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je zaměřena na vyhodnocení přestavby stanice Ústí nad Labem hlavní nádraží se zaměřením na porovnání změn z dopravního a přepravního hlediska před přestavbou a po přestavbě. Zabývá se srovnáním důležitých parametrů stanice, které mají vliv na změny v dopravní situaci. Přínosem práce je návrh opatření pro zlepšení dopravní situace s uvedením možných řešení.
Assessment of reconstruction Ústí nad Labem central station
Keywords: stations; time-tables; Reconstruction; tracks; platforms; stanice; jízdní řády; přestavba; koleje; nástupiště