Porovnání tiskových technik použitelných pro potisk skleněných zátek - Šamšula, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním tiskových technikvhodných kpotisku skleněných zátek. Práce ukazuje možnosti klasických a digitálních tiskových technikjejich porovnáním.Utiskových technik se vychází ztoho, jak jsounyní používány vpolygrafické praxi. Nej-vhodnější tisková technika pro potisk skleněných zátek jenynítampónovýtisk, který efektiv-něpřenáší motiv na skleněnou zátku pomocí silikonového tampónu.
Comparison of printing techniques applicable to the printing of glass closures
Keywords: kryvost; tisk na sklo; Vinolok; tampónový tisk; opacity; print on glass; glass stoppers-Vinolok; pad printing