Přistavování osobních vozidel se zážehovými motory k pravidelnému měření emisí - Kudlík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Pojednání o pravidelném přistavování vozidel se zážehovými motory k pravidelnému měření emisí ve stanicích měření emisí. Vyhodnocení provedených zkušebních měření v závislosti na přípravě vozidla před měřením a na kilometrovém průběhu.
The addition of personal vehicles with spark- ignition engines to regular emissions testing
Keywords: Emise; výfukové plyny; měření emisí; katalyzátory