Informační systém cestovní kanceláře - Jana Hrdinová (Univerzita Pardubice, 2011)
Teoretická část bakalářské práce bude podrobně popisovat tvorbu E-R-A diagramu použité databáze. A budou představeny DBMS Oracle a MySQL s důrazem na vzájemné rozdíly. V praktické části bude vytvořen informační systém cestovní kanceláře kompletně zpracovaný za použití relační databáze MySQL a alespoň částečně i v druhé verzi používající databázi Oracle.
Travel Agent Information System
Keywords: informační systémy; cestovní kanceláře; MySQL; Oracle; PHP; E-R-A diagram; information systems; travel agencies; MySQL; Oracle; PHP; E-R-A diagram