Analýza nákladů na vzdělávání úředníků - Linhartová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá analýzou nákladů na oblast vzdělávání úředníků. Teoretická část práce obsahuje především základní informace o oblasti vzdělávání a současném vzdělávání ve veřejné správě v České republice. V praktické části jsou vyčísleny náklady konkrétního úřadu a porovnání těchto nákladů s dalšími obcemi.
Cost analysis of municipal officers education
Keywords: městské úřady; vzdělávání úředníků; Náklady; veřejná správa; Public Administration; municipal offices; education of municipal officers; Costs