Marketing lázeňského cestovního ruchu - Mík, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá marketingem, cestovním ruchem a jejich vztahem k lázeňství. Je zaměřena na všeobecný popis marketingu a jeho významu, zvláště pak v oblasti lázeňského cestovního ruchu. Praktická část je věnována šetření v léčebných lázních Janské Lázně.
Marketing of SPA turism
Keywords: marketing; tourism; spa; Janské Lázně; cestovní ruch; lázeňství