Zvukový syntezátor - Moravčík, Tadeáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá vytvořením zvukového syntezátoru ovládaného pomocí protokolu MIDI. Data přicházející z MIDI kontroléru ovládají parametry výsledného zvuku, který je vypočítán mikrokontrolérem a přes digitálně analogový převodník přiveden na zvukový výstup.
Sound synthesizer
Keywords: syntezátory; syntetizéry; syntetizátory; midi; mikrokontroléry; synthesizers; midi; microcontrollers