Využití informačních technologií na Městských úřadech Chvaletice, Heřmanův Městec a Lázně Bohdaneč - Bubeníková, Marcela (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je věnována porovnání informačních služeb poskytovaných Městskými úřady Chvaletice, Heřmanův Městec a Lázně Bohdaneč. Sledováno bylo využívání elektronické podatelny, elektronického podpisu, informačních služeb a to formou dotazníkového šetření z pohledu občanů.
Using of information technologies at Borough Councils in Chvaletice, Heřmanův Městec and Lázně Bohdaneč
Keywords: informační služby; eGovernment; e-podatelna; Elektronický podpis; datové schránky; information services; elektronic registry; Electronic signature; data boxes