Studie alternativních možností provozování dopravy pro vlastní a cizí potřeby - Raška, Pavel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na řešení alternativních možností provozování dopravy pro vlastní a cizí potřeby v konkrétním podniku. Řešení těchto možností je založeno na kritériích časového využití používaných dopravních prostředků, dále pak na přímé vazby k technologickému procesu konkrétní společnosti a na další kritéria související s ekonomickým a technologickým hlediskem.
The study on alternative possibilities of transport operating for proper needs and for another costumers
Keywords: Doprava; provozní technika; technologické procesy; alternativy