Management kvality v souvislosti s podáváním léčiv do epidurálních katétrů - Žmolil, David (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato práce se věnuje managmentu kvality v rámci využívání epidurálních katétrů. V teoretické části se zabývá nastavením managmentu pro tyto procesy a teoretickými poznatky, které se týkají samotných epidurálních katétrů. Dále popisuje acute pain service, což je služba, jež se zabývá touto problematikou. Ve výzkumné části zkoumá vybrané konkrétní zdravotnické zařízení, v němž byl proveden výzkum zaměřený na tyto procesy.
Quality management in the context of drug delivery into epidural catheters
Keywords: acute pain service; epidurální katétr; bolest; managment kvality; acute pain service; epidural catheter; quality management