Rekonverze a revitalizace průmyslových zón v Pardubicích - Šafránková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce pojednává o rekonverzi a revitalizaci průmyslových zón - zejména se zaměřuje na revitalizaci průmyslových zón v Pardubicích.
Reconversion and revival of industrial zones in Pardubice
Keywords: Průmyslová zóna; rekonverze; revitalizace; Pardubice