Tvorba mobilní aplikace pro podporu výuky jazyků na ZŠ - Kršňáková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou mobilní aplikace pro podporu výuky jazyků na základní škole. Je vytvořena vzorová mobilní aplikace v programovacím jazyce Kotlin pro operační systém Android. V teoretické části je probraná problematika tvorby mobilních aplikací spolu s analýzou již existujících podobných řešení se zaměřením na výuku jazyků. Také jsou popsány technologie, které byly při vývoji využity. Dále je popsána tvorba jednotlivých modulů aplikace.
Creation of a mobile application to support language teaching at primary schools
Keywords: Android; Kotlin; mobilní aplikace; Firebase; Firestore databáze; Android Studio; Android; Kotlin; Mobile Apps; Firebase; Firestore Database; Android Studio