Finanční analýza vybraného podniku - Frajmanová, Dominika (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením hospodaření společnosti Signa Pumpy, s.r.o. V teoretické části jsou rozebrány obecné i teoretické pojmy spojené s finanční analýzou podniku. V praktické potom samotná finanční analýza vybraného podniku za období 2010 - 2014. V poslední části je na základě výsledků analýzy hodnocení aktuálního stavu společnosti a následná možná řešení.
Financial analysis of the selected company
Keywords: financial analysis; company economy; statement of profit and losses; ratio indicators; balance sheet; activity ratios; profitability ratios; debt ratios; liquidity ratios; finanční analýza; hospodaření podniku; výkaz zisku a ztráty; poměrové ukazatele; rozvaha; ukazatele aktivity; ukazatele rentability; ukazatele zadluženosti; ukazatele likvidity