Inteligentní zámek - Svatoň, Jiří (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato práce se zabývá využitím inteligentního zámku ve vybrané společnosti. Práce je rozdělena na část teoretickou, kde se nachází důležité poznatky z oblasti elektronické kontroly vstupu, biometrických systémů a systému s využitím RFID. V části aplikační je představena vybraná společnost, analýza požadavků společnosti na inteligentní zabezpečení a samotný návrh včetně sestavení modelu inteligentního zámku.
Smart lock
Keywords: biometrie; RFID; EKV; inteligentní zámek; autentizace; autorizace; biometric; RFID technology; electronic access control; smart lock; authentication; authorization