Strukturální fondy EU - hodnocení programového období 2004 - 2008 - Kohout, Michal (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je věnována stručné charakteristice historického vývoje Evropské unie. Charakterizuje strukturální fondy se zaměřením na programové období 2004-2008. Upřesňuje podmínky pro čerpání ze strukturálních fondů. Hodnotí programové období 2004-2008 pro Českou republiku.
Structural funds EU - evaluation programme period 2004 - 2008
Keywords: European Union; Lisabon contract; Structural Funds; Cohesion Fund; National strategic referential framework; Evropská Unie; Lisabonská smlouva; Strukturální fondy; Fond soudržnosti; Národní strategický referenční rámec