Desktopová Java aplikace na webu - Kosenko, Oleksandra (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a problematikou existujících způsobů spuštění desktopové aplikace v jazyce Java na webové stránce. Teoretická část práce obsahuje popis Java aplikace, frameworku a technologií určené pro spuštění GUI aplikace na webu. Součásti této práce je také vývoj aplikace ve frameworku Vaadin jako demonstrace praktické ukázky jednoho ze způsobů řešení postaveného problému.
Java desktop application on web
Keywords: Java; GUI; desktopová aplikace; Java Applet; framework; Vaadin.; Java; GUI; desktop application; Java Applet; framework; Vaadin