Katalytická oxidativní dehydrogenace krotonaldehydu - Syslová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2001)
Byly připraveny a testovány katalyzátory H3PMo12O40, KH2PMo12O40, K2HPMo12O40, K3PMO12O40, MoO3, MoxVyOz/SiO2, MoxVyFezCuaOb pro oxidativní dehydrogenaci krotonaldehydu.
Catalytic oxidative dehydrogenation crotonaldehyde
Keywords: heterogenní katalýza; katalytická oxidativní dehydrogenace; krotonaldehyd; furan; heteropolysloučeniny