Návrh a zhotovení výukového panelu vzduchotlakových brzdových soustav - Zemek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce "Návrh a zhotovení výukového panelu" snaží poskytnout lepší pochopení problematiky jednotlivých konstrukčních odvětví silničních prostředků pro samotného tvůrce tohoto panelu, ale v druhé řadě bude práce poskytnuta jako názorná pomůcka pro studenty zabývající se těmito specifickými částmi silničního vozidla, nebo bude využit souhrn výukových panelů v rámci výuky jednotlivých předmětů zabývajícími se těmito vozidlovými příslušenstvími.
The proposal and making of the educational board for air-pressure break systems
Keywords: výukové panely; Vzduchotlaková brzdová soustava; Provozní brzda; Parkovací brzda; Brzda přívěsu; Hlavní dvoukruhový brzdič; Pružinový válec; educational boards; air-pressure break system; operating brake; Parking brake; trailer brake; main two-circuit air brake valve; spring loaded cylinder