Trendy vývoje polygrafického průmyslu v České republice - Kubečková, Anděla (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce bylo analyzovat současný stav polygrafického průmyslu v České republice. Vývoj byl analyzován z hlediska tiskových technik, lokálního rozmístění, sortimentu výrobků a spotřeby tiskových barev na jejichž základě byla vypracována prognóza vývoje polygrafického průmyslu v České republice do roku 2003.
The Printing industry developmental trends in the Czech republic
Keywords: polygrafický průmysl; Česká Republika; tiskové techniky; sortiment výrobků; tiskové barvy; Spotřeba