Dosažitelnost bezbariérovými spoji - síťový pohled (železniční tratě na Nymbursku) - Šeliga, Hynek (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se bude zabývat bezbariérovou dopravou na Nymbursku. Práce zhodnotí infrastrukturu pro bezbariérovou dopravu, dále spoje v železniční dopravě, návazné autobusové linky. Zhodnotí nedostatky v bezbariérové dopravě na Nymbursku.
Accessibility of Barrier-free Connections in Network Point of View - Railway Lines in Region of Nymburk
Keywords: bezbariérová doprava; bezbariérová infrastruktura; Nymbursko; železniční doprava; barier-free transportation; barier-free infrastructure; region of Nymburk; railway transport