Zefektívnenie skladového hospodárstva vybraného podniku - Martinková, Erika (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalárska práca je zameraná na zefektívnenie skladového hospodárstva vo firme Waltherglass, a. s.. Cieľom je zefektívnenie expedičných skladov v Bělé pod Bězdezem. Na základe analýzy nedostatkov a kritických miest skladov v areáli firmy je navrhnutá rekonštrukcia starých skladov a výstavba nového skladu.
Focused on making warehouse management more effektivity option in the firm.
Keywords: sklad; optimalizácia; manipulácia; skladovanie; balenie; regály; analýza; warehouse; optimization; manipulation; storage; packing; racks; analysis