Vybrané problémy restrukturalizace podniku Mars Svratka, a.s. - Netolická, Jitka (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou restrukturalizace v obecném i praktickém pojetí.
Choise problems of restructuring of enterprise Mars Svratka
Keywords: restrukturalizace; revitalizace; podniky; MARS Svratka