Dopravní obslužnost obcí v rámci integrovaného systému veřejné hromadné dopravy ve vybraných územích východočeského regionu - Učená, Šárka (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce hodnotí současný stav dopravní obslužnosti obcí a integrovaných dopravních systémů na území východních Čech, v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Východiskem pro toto hodnocení je podrobná analýza dopravní obslužnosti obcí ležících na území Broumovska a Lanškrounska a posouzení funkce integrovaných dopravních systémů provozovaných na území východních Čech, jejich předností a nedostatků. Na tomto základě jsou pak podány návrhy na opatření ke zlepšení funkce integrovaného dopravního systému v Pardubickém kraji.
Community transport services within the integrated public transport system in specific parts of the East Bohemia region
Keywords: veřejná hromadná doprava; železniční doprava; autobusová doprava; dopravní spojení; dopravní obslužnost obcí; integrované dopravní systémy; public transport; railway transport; bus transport; transport connection; community transport services; integrated transport systems