Aplikace krajského zřízení v českých zemích - Starčevičová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá vznikem krajského zřízení v českých zemích, obsahuje charakteristiky kraje dle platné právní úpravy.
Aplication of the regional constitution in the Czech lands
Keywords: samospráva; samosprávné celky; krajské úřady; kraje; Liberec; veřejná správa