Lectins and uses of lectins in afinity chromatography - Břečková, Alice (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje výskyt, funkce, biologické a fyzikálněchemické vlastnosti lektinů. Dále se zaměřuje na využití rostlinných lektinů v afinitní chromatorgrafii.
Keywords: klinická biochemie; afinitní chromatografie; lektiny; vlastnosti