Návštěvnost turistického regionu Šumava - Švec, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu návštěvnosti turistického regionu Šumava, návrh rozvoje dopravní infrastruktury na podporu návštěvnosti regionu.
Visit rate in turistic region Šumava
Keywords: turistika; regionální doprava; Šumava; návštěvnost; dopravní infrastruktura; Regionální rozvoj