Návrh dopravního terminálu Litovel - Lolek, Michal (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem práce je navrhnout nové uspořádání terminálu (autobusového nádraží) ve městě Litovel. Záměrem práce je vhodné rozdělení prostoru s ohledem na bezpečný pohyb chodců a ostatních účastníků silničního provozu včetně autobusů v prostoru autobusového nádraží. Projekt je vypracován jako dopravně-urbanistická studie proveditelnosti.
Design transport terminal Litovel
Keywords: autobusové nádraží; parkoviště; místní komunikace; pěší komunikace; nástupiště; bus station; car parks; local rous; pavement