Racionalizace provozu na trati Hulín - Meziříčí - Branžovský, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1996)
V práci jsou navržena opatření pro racionalizaci provozu na traťovém úseku Hulín - Valašské Meziříčí.
Keywords: železniční doprava; racionalizace; trať Hulín - Meziříčí