Veřejné užívání se zaměřením na pozemní komunikace - Koutný, Roman (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o problematice pozemních komunikací a jejich užívání v České republice. Dále se zabývá pozemními komunikacemi v regionu Pardubice.
Public use focused on terrestrial communications
Keywords: správní právo; pozemní komunikace; užívání; dopravní systémy; Pardubice; veřejná správa