Možnost revitalizace pohraničních přechodových stanic v regionu východních Čech - Fajgl, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá mezinárodní železniční dopravou mezi Českou republikou a Polskem ve východních Čechách.
Keywords: železniční doprava; pohraniční přechodové stanice; revitalizace; železniční hraniční přechod; východní Čechy