Rozbor daňového zatížení podnikatelského subjektu - Ambrožová, Irena (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá místem daňové soustavy v ekonomice podnikatelského subjektu, charakterizuje podnikatelský subjekt. Je proveden rozbor nákladů a vyhodnocení zjištěných výsledků s výhledem hospodaření v budoucnu.
Analysis of the tax burden on business entities
Keywords: podniky; podnikatelské subjekty; daňová soustava; Daně; podvojné účetnictví; příjmy; výdaje