Definitivní návrh svozu a rozvozu místní zátěže po vybudování II. koridoru Přerov-Břeclav - Holcner, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá studií taťové technilogie pro svoz a rozvoz místní zátěže na trati Přerov-břeclav po dokončení II. železničního koridoru s důrazem na nákladní železniční dopravu.
The final proposition of collection and Transport of the local load after the buid-up of the corridor II Přerov-Břeclav
Keywords: železniční doprava; výstavba koridoru; modernizace; technologie; trať Přerov - Břeclav