Průběh celního řízení u dováženého zboží v silniční dopravě - Jelínková, Alena (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou celních operací, které souvisejí s dovozem obchodního zboží.
Keywords: celní řízení; Daně; celní dohled; režimy