Zlepšení konkurenceschopnosti českých drah v sektoru osobní dopravy v prostředí České republiky - Davídek, František (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci navrhuje obchodní politiku ČD. Snaží se o to , aby železniční osobní doprava, která je doposud silně ztrátová se stala konkurenceschopnou.
An Improvement of competitiveness of Czech railway in a sector of passenger trafficin an environment of the Czech republic
Keywords: České dráhy; osobní doprava; železniční doprava; Marketing; obchodní politika; transformace ČD