Vývoj platební bilance ČR v období let 1993 - 2001 - Egydyová, Marie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá teoretickými východisky platební bilance a stručně popisuje základní determinanty ve vývoji platební bilance ČR v letech 1993 až 2001.
Balance of payments` development of the Czech Republic in the years 1993 - 2001
Keywords: Platební bilance; Česká národní banka; Bankovnictví; devizové kurzy; vývoj