Mořidlová barviva na bázi kyseliny citrazinové - Bartovský, Pavel (Univerzita Pardubice, 2004)
Syntéza a vlastnosti nových mořidlových azobarviv s využitím kyseliny citrazinové jako pasivní kopulační komponenty.
The mordant dyes derived from the citrazinic acid
Keywords: azobarviva; komplexní azobarviva; mořidlová barviva; vlna; stálost vybarvení; kyselina citrazinová