Vytvoření vzorkovacího plánu pro terenní výzkum - Kurková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá vytvořením vzorkovacího plánu pro vyhodnocení pohybu živin důležitých pro rozvoj toxikogenních sinic v Máchově jezeře.
Creation of sampling plan for field research
Keywords: vzorkovací plán; analýzy vod a sedimentů; eutrofizace; dusičnany; fosfor; sampling plan; water and sediment analysis; eutrophication; Nitrates; phosphorus