Vývoj procesu EIA v české právní úpravě - Josková, Xenie (Univerzita Pardubice, 2009)
Účelem této práce je popsat vývoj procesu EAI ( proces posuzování vlivů na životní prostředí) v české právní úpravě.
Development of the process EIA in Czech legal regulations
Keywords: environmental impact assessment; legal regulations; conception; Životní prostředí; vlivy; právo