Zavádění nových výrobků na trh ve společnosti ELMET, s. r. o. - Králová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2005)
První část práce popisuje teoretickou stránku podstaty marketingového přístupu, vymezení základních pojmů, charakteristiku výrobku. Druhá část práce popisuje skutečnou situaci společnosti Elmet, s. r. o. - charakteristika firmy, jejích produktů a služeb, marketingového mikro a makroprostředí, životního cyklu výrobku. Firma je analyzována pomocí SWOT analýzy.
Misguiding of new products at the market in the company ELMET, s. r. o.
Keywords: výrobky; marketingové prostředí; Inovace; životní cyklus výrobku; Situační analýza; výrobkové inovace; SWOT analýza; Marketing