Systém pro správu úkolů a zakázek - Čadek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem diplomové práce je vytvořit aplikaci pro operační systém Android, která bude sloužit jako mobilní rozhraní pro správu úkolů a zakázek k stávajícímu informačnímu systému firmy. V úvodní části DP bude proveden úvod do problematiky vývoje aplikací pro mobilní zařízení s důrazem na oblast integrace aplikace s centrálním informačním systémem a bezpečnost přenášených informací. V práci bude zpracován rozbor stávajícího IS, porovnání s konkurenčními produkty a vyčlenění množiny relevantní funkcionality, která bude dostupná prostřednictvím mobilního rozhraní. V aplikační části práce bude proveden návrh architektury aplikace a její vlastní implementace ve zvoleném jazyce.
Contract and issue management system
Keywords: Android; informační systémy; rozhraní; aplikace; webové služby; autorizace; informational system; interface; web services; authorization