Problematika starých zátěží v Pardubickém kraji - Kučera, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem práce je poskytnout podrobný popis starých ekologických zátěží v Pardubickém kraji podle zvolených kritérií a popsat systém nakládání s těmito zátěžemi.
The problems of the environmental burdens in the region of Pardubice
Keywords: Životní prostředí; ekologie; ekologické zátěže; Pardubický kraj