Význam malých a středních podniků v české ekonomice a jejich podpora - Bellerová, Martina (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá významem malých a středních podniků v české ekonomice a jejich podporou. Zaměřuje se na analýzu činnosti, ekonomické situace a podpory vybraného podniku. Na základě analýzy je zpracován návrh dalšího rozvoje včetně možnosti finanční i nefinanční podpory.
The Importance of Small and Medium-sized Enterprises in the Czech Economy and Their Support
Keywords: Malé a střední podniky; ekonomika; podpora podnikání; analýza; konkurenceschopnost; Small and medium-sized enterprises; economy; business support; analysis; competitiveness