Financování dopravního systému Ústí nad Labem - Kudera, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá finanocváním dopravního systému Ústí nad Labem. Pozornost zaměřuje i na optimalizaci tohoto systému a provádí finanční analýzu Dopravního podniku Ústí nad Labem v letech 1995-1999.
Transport system financing in Ústí nad Labem
Keywords: dopravní systémy; Ústí nad Labem; financování; Optimalizace; dopravní podniky