Infinitiv v němčině - Kráčmanová, Marta (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá teorií infinitivu v němčině. Součástí jsou i praktické aplikace ve výuce gramatiky.
Keywords: němčina; výuka; infinitiv; teorie; praxe