Činnost krizového štábu statutárního města Mladá Boleslav - Nebeský, Jakub (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce je zaměřena na krizový štáb správního území obce s rozšířenou působností (statutárního města) Mladá Boleslav. V první části práce je definováno několik pojmů a termínů souvisejících s danou problematikou. Druhá část pojednává mj. o obecné problematice krizových štábů. Praktická část je zaměřena na krizový štáb obce s rozšířenou působností Mladá Boleslav a zakončena je návrhy a doporučeními plynoucími z vlastních poznatků.
Crisis management group´s activity of corporate town of Mladá Boleslav
Keywords: Crisis; crisis operating; crisis management groups; crashes; crackups; Krize; Krizové řízení; krizové štáby; Mimořádné události; Havárie; katastrofy